Havuhatun – kuten muidenkin podcastien – kuunteleminen on varsin vaivatonta. Tällä sivulla on ohjeet muutamiin erilaisiin kuunteluvaihtoehtoihin. Mikäli et jostain syystä saa kuuntelua toimimaan, otathan meihin yhteyttä.

Kuunteleminen puhelimella

Löydät Havuhatun ainakin seuraavista palveluista:

Spotify
SoundCloud
iTunes
Podtail
Player.fm

Podcastia on kätevintä kuunnella siihen tarkoitetun sovelluksen (esim. Downcast, Overcast tai Stitcher Radio) kautta. Useimpien sovellusten hakutoiminnolla löydät Havuhatun ja voit lisätä sen suosikkeihisi, jotta saat uusimmat jaksot puhelimeesi automaattisesti.

Voit myös lisätä Havuhatun sovellukseen manuaalisesti valitsemalla ”Lisää podcast” tai ”Add podcast” ja syöttämällä Havuhatun RSS-syötteen: http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:330223854/sounds.rss

Löylyjäsenet

Useimmissa podcast-sovelluksissa on mahdollisuus lisätä syötteen käyttäjätunnus ja salasana.  Lisää uusi podcast ja aseta osoitteeksi https://havuhattu.fi/feed/loyly. Syötä käyttäjätunnuksesi sekä salasanasi,  osassa sovelluksista tämä löytyy Premium podcast -asetuksen takaa.

Mikäli sovelluksessasi ei ole mahdollista lisätä käyttäjätunnusta ja salasanaa, voit lisätä ne podcastin osoitteeseen:
https://KÄYTTÄJÄTUNNUS:SALASANA@havuhattu.fi/feed/loyly/

Kuunteleminen tietokoneella

Voit kuunnella kaikki jaksomme myös tietokoneella. Paina vain ”Play”-nappia Jaksot-sivulta valitsemasi jakson kohdalla.


Liity Löylyjäseneksi

Löylyjäsenyys tarjoaa sinulle mahdollisuuden tukea podcastin tekoa, sekä uusimmissa jaksoissa lähteä kanssamme tutustumismatkalle jakson aiheen todelliseen sieluun.